Cattery all we need is ragdolls
Website
en
Foto's:

Annouk Fennis
© Ragdoll Cattery
All we need is onze kattenren cq tuinkamer
2008-2012
Onze kattenren cq tuinkamer.
Cement storten over bestaande grindvloer.

Cement vloer opgedroogd en uitgehard.
Op 7 maart 2009 begon ons avontuur met het storten van een cement vloer over de bestaande grind tegels. Eindelijk verlossing van onkruid tussen de tegels, groene aanslag, vele mieren nesten en zand wat niet weg te vegen was. Ondanks dat vooruitzicht toch wel spannend hoe het uiteindelijk uit zou pakken.

En daar ligt de naadloze cementvloer.
Opgedroogd, uitgehard en hopelijk word ik hier niet over uitgelachen want ik heb de vloer op handen en knieŽn met behulp van bakstenen glad geschuurd.

Balou en Lily tussen het speelgoed.Het  afdakje hadden we eerder al geplaatst en zo krijgen we al een leuke speelplek voor kinderen en katten. Hier nog aan het tuigje want de rest van de tuin is nog volledig open.De cement vloer afgewerkt met een vloeistof dichte coating.

Begin mei is de vloer dan ook eindelijk afgewerkt met een vloeistof dichte vloercoating van de coating shop. We hadden hoog gespannen verwachtingen van hun producten. Helaas bleek er een productie fout in het materiaal wat ze ons hadden geleverd te zitten. Hierdoor werd het materiaal zo snel hard dat we nog niet eens tot de helft konden komen. Dikke bobbels en harde klodders kregen wij in onze poging om nog een baantje verder te komen. Door het verhardingsproces werd het materiaal zo heet dat de stoom er af kwam. Er viel dan ook niets meer mee te beginnen.
We hebben dan ook om uitleg en een oplossing gevraagd bij de leverancier en deze uiteraard ook gekregen. Al met al is het nog redelijk goed gekomen.

Tijd dus om de boel dicht te maken. Daarna mocht Balou testen of dat ons ook gelukt was. Balou is daar uitermate geschikt voor, die wil altijd een deurtje verder dan hij op dat moment kan. We waren dan ook erg nieuwsgierig of hij zich door de gaten zou wurmen. Hier gaan we nog gaas tegen aan zetten, maar het was wel even leuk om te zien hoe hij bezig was. Uiteindelijk nam hij toch maar genoegen met een plekje in de zon.
..
 
En dan het leukste van alles, de aankleding. Tijdens het snoeien van een boom hadden we flinke takken apart gehouden die we als klimbomen zouden gaan gebruiken. Terwijl we nog bezig waren om deze aan de muur vast te zetten klommen ze er al in. Erg grappig natuurlijk, maar niet echt handig. Klussen met kleine kinderen en katten :-)Het resultaat van onze kattenren cq tuinkamer mag er zijn!

..

..