Cattery all we need is ragdolls
Website
en
Foto's:

Annouk Fennis
© Ragdoll Cattery
All we need is waarom een Ragdoll?
2008-2011
Waarom zou je eigenlijk voor een Ragdoll kiezen.

Mooie halflangharige vacht.


Mooie blauwe ogenIs dat om zijn mooie, dromerige blauwe ogen? Waar je jezelf helemaal in kunt verliezen. Die je het liefst overal volgen en altijd geïnteresseerd zijn in wat je aan het doen bent.

of

Is dat om zijn halflangharige, zijdezachte, niet klittende vacht? Waardoor hij altijd blijft aanvoelen als een donzig puppy hondje. Er zijn zelfs zat Ragdolls die (vooral in de winter) een bondkraag als dat van een leeuw produceren.of
De kater hieronder is eigendom van
de Fam. Libochant te Leiden.
Hier staat onze dochter met Ragdoll kater:
All we need is Azarar van 11 maanden en 7,5 kilo.
Azarar hier 11 maanden.

Is het vanwege zijn afmeting? Die (vooral bij katers natuurlijk) grote proporties kan aannemen waardoor het echte knuffelberen worden. Een Ragdoll poes zit al gauw tussen de 4 en 6 kilo. Een Ragdoll kater zit al gauw tussen de 6 tot wel 10 kilo. En dat heeft echt niet met overgewicht te maken.

of

Balou in poppenwagen.
Is het om zijn makkelijke en meegaande karakter? Waardoor hij zo geliefd is bij kinderen.

en

bij mensen die een echt huisdier willen dat niet alleen maar thuis komt en aandacht wil als het etenstijd is, maar een huisdier dat juist graag een babbeltje met je maakt wanneer je maar wil.

en

bij mensen die een kameraadje zoeken tijdens al hun bezigheden in huis. Een kameraadje wat hun helpt met douchen, aankleden, de kast ontruimen, de vloer dweilen, de krant lezen, enz, enz.

Waarom een Ragdoll? Nou om deze en nog vele andere redenen dus.

Vrijheid is niet het resultaat van inspanning, maar van inzicht.